fbpx
water &
juice

Dansk producent med fokus på den gode smag

Vores juicer kommer fra Søbogaard, der er en dansk producent af økologiske kvalitetsvarer. De har et tæt samarbejde med deres danske avlere ud fra devisen ’jo flere danske råvarer, jo bedre’, og derfor samarbejder Søbogaard både med små hobbylandbrug og store avlere. Søbogaard var de første til at etablere en dansk økologisk hyldeblomstplantage allerede i 80’erne og har siden udvidet produktionen til en lang række produkter fra marmelade til spiritus.

Søbogaard har et humørtiseret kvalitetsprodukt, hvor målet er at skille sig markant ud fra andre produkter på markedet ved netop at være originale og ved at have smagen som førsteprioritet. Da smagen er altafgørende, er det for Søbogaard ekstremt vigtigt at bruge gode råvarer – og netop råvarernes høje kvalitet var da også grunden til at den verdensberømte restaurant el Bulli har valgt at bruge Søbogaard’s produkter i deres køkken.

SOUP NERDS

SORTIMENT

WATER

01 LÆSØ DANSKVAND

En dejlig frisk og læskende danskvand fra Søbogaard med Læsø sydesalt. Dejlig neutral smag, der passer godt til alle supper, eller som supplement til et glas rød- eller hvidvin.
PRIS: 20,-
JUICE

02 SØBOGAARD INGEFÆR

Ingefær er de senere år blevet voldsomt populært for sin smag med kant. Ingefær Saft fra Søbogaard kombinerer den lidt stærke ingefærsmag med en let sødme fra æbler, hvilket skaber en velafbalanceret og frisk saft. Husk at ryste flasken ;)

PRIS: 29,-

03 SØBOGAARD HYLDEBLOMST

Klassikeren fra Søbogaard er økologisk hyldeblomst, når det er bedst. Den har en lækker sødme fra den friske hyldeblomst, og er samtidig meget læskende.  Hyldeblomst er uden sammenligning den mest populære saft fra Søbogaard.

PRIS: 29,-

04 SØBOGAARD RABARBER

Søbogaard Rabarber Saft har en intens og sød rabarbersmag, der stammer fra den rene rabarbersaft, der kun er iblandet vand og rørsukker. Den er både sød og smagfuld med en lidt højere viskositet end i en klassisk saftdrik.
PRIS: 29,-

05 SØBOGAARD ÆBLE/SOLBÆR

Denne friske saft er lavet af økologisk æblemost, solbærsaft og rørsukker, og har en dejlig frisksmag, hvor sødmen fra æblerne bliver nuanceret af syrligheden fra solbær. Det samlede indtryk eren frisk, lækker æblemost med kant.
PRIS: 29,-

© 2018 ALL RIGHTS RESERVED | PRIVACY POLICY
Designed by PLICO