fbpx

naturlig, innovation, oplevelse

build a soup

Baseret på en idé om at gøre det let at vælge sundt, bæredygtigt og lækkert har vi sammensat en menu med 4 supper tilpasset årstiden. Hver suppe består af en række forskellige slags fyld, der kommes i suppen inden selve suppen hældes over. Når suppen er hældt op, tilføjes en række forskellige toppings, der både bidrager smagsmæssigt og visuelt. Både fyld og topping er defineret ud fra vores vurdering af, hvad der bedst passer til suppen. Men ønsker du at udskifte enkelte ingredienser, kan du sagtens gøre det. Du kan også vælge helt at lave dit eget mix – og vi rådgiver gerne om, hvad der passer godt sammen. Og hvad der ikke passer så godt…

madkunst

konceptet

Vælg din suppe. Vælg fyld. Vælg toppings. Vælg brød. Vælg drikkevare. Eller lad os klare det hele. Du bestemmer helt selv, hvordan din suppe skal smage, men vi har selvfølgelig en holdning til, hvordan vi synes, den smager bedst. Fleksibelt, let og smagfuldt.

nordisk nydelse

Hver sæson er der fire supper at vælge i mellem – og til hver suppe hører op til fire forskellige slags fyld og fire forskellige slags topping. Det betyder, at du har mere end 500 millioner kombinationsmuligheder, så det bør række til de næste mange gange, du skal have en suppe to go… :)

smagen af danmark

Råvarerne kommer fra gode danske marker, hvor vi forsøger at få lokale aftaler, så vi ved, hvor tingene kommer fra – og vi prøver også at bekæmpe madspild ved at aftage nogle af de råvarer, der ikke er pæne nok til supermarkedernes kølediske, hvis vi kan. For det vigtigste er smagen!

Produktudviklingen er støttet af:


© 2018 ALL RIGHTS RESERVED | PRIVACY POLICY
Designed by PLICO