fbpx

UDSØGTE GOURMET SMAGSOPLEVELSER MED EN MISSION

Det er vores erklærede mission at forbedre world/life balancen én skefuld ad gangen. Derfor satser vi økologisk, og derfor bruger vi så vidt muligt lokale råvarer – og derfor er alle vores supper kødfri. For du kan sagtens blive mæt af suppe uden kød. Faktisk bliver du mæt på en helt anden måde, end hvis du fx spiser en stor oksebøf. For det tager kroppen op til 48 timer at fordøje oksekød, mens suppe går direkte i systemet med det samme. Det betyder hurtigere optag og en mere behagelig mæthed – og i sidste ende øget velvære.

Men det er ikke kun din krop, der nyder godt af de økologiske, lokale råvarer. Det gavner også miljøet og dermed kloden. Økologi betyder renere produkter og mindre belastning af dig og vores fælles natur med sprøjtemidler o.lign. Lokale råvarer betyder mindre transport, og at de primært er tilgængelige i sæson. Kødfrit betyder mindre belastning af miljøet – både hvad angår vandforbrug og udledning af CO2. Vi ønsker ikke at missionere, men blot tilbyde et sundt og mættende alternativ – et alternativ, hvor du hverken skal bekymre dig om det ene eller det andet. Du skal bare nyde hver skefuld…

  • ● Vi vil gøre verden en lille smule bedre
  • ● Vi vil gøre det sunde valg lettere
  • ● Vi vil tage hensyn til miljøet
  • ● Vi serverer ingen kød
  • ● Vi serverer kun økologisk og lokalt
  • ● Vi vil minimere madspild
  • ● Vi vil hjælpe dem, der har det svært
  • ● Vi er både fysiske og digitale
  • ● Vi har respekt for både dem og os
  • ● Vi tager vores gæster seriøst

goovenience

make good more convenient
Vi gør det nemt at vælge ordentlig mad. Du skal hverken tænke på, om det nu er kvalitet, økologisk, kødfrit eller lavet af ordentlige råvarer. For det er det. Du skal bare nyde den spicy smag af chili og græskar. Den overraskende smag af ristede gærflager, jordskokker, den crunchy konsistens af puffede maltkerner, svampe eller den søde smag af friske jordbær og koldskål.

gastronomi

build a soup
Det skal være en oplevelse at spise vores supper. Både første, anden og tyvende gang. Derfor er retterne baseret på idéen om, at ikke to skefulde skal være ens, og derfor kan du frit vælge mellem af fyld og toppings. Vi vil selvfølgelig gerne anbefale det, vi synes er den optimale kombination, men hvis du hellere selv vil mix & match, kan du også det – og vi vejleder gerne.

oplevelse

awake all senses

Det er ikke bare smagen, der skal være i top. Det er også den måde, den serveres på – og den måde, den ser ud på. Det visuelle indtryk er en væsentlig del af oplevelsen, og det gælder også butikken. Vi vil gerne vække alle sanser med lækre detaljer og overraskende elementer. Fra den sprøde tang og den spicy duft over den hyggelige lyssætning til den diskrete musik i rummet.

Dansk kvalitet

part of new nordic

De danske råvarer er en afgørende del af konceptet. Men det nordiske er mere end råvarer. Vi hylder danske værdier som enkelhed, æstetik, kvalitet, hygge og humor. De enkle grundsupper er baseret på få, gode råvarer og den minimalistiske indretning af butikken er sammen med de høje ambitioner og et uformelt glimt i øjet væsentlige elementer i vores nørdede suppe-verden ;-)

Produktudviklingen er støttet af:

© 2018 ALL RIGHTS RESERVED | PRIVACY POLICY
Designed by PLICO