fbpx
beer &
wine

Øl af rene råvarer og med holdning

Vores øl kommer fra danskejede Ørbæk Bryggeri på Fyn, der startede med at udvikle økologiske sodavand og juicer i 1997 under navnet NaturFrisk, og i 2001 begyndte de at producere økologisk øl. Deres første bryg var på gaden i 2002, og samme år vandt Brown Ale guldmedalje. Visionen er, at Ørbæk Bryggeri skal være kendt som et nyskabende bryggeri, og derfor udvikler de konstant nye øltyper.

Fundamentet er, at det, vi putter i munden, skal være af den bedste kvalitet. Derfor brygger og producerer Ørbæk Bryggeri ud fra den overbevisning, at den bedste smag fås ved at benytte de bedste råvarer – og de er økologiske! De skal ikke være fyldt med pesticider og andre kemiske stoffer, da disse stoffer skader både mennesker og natur – og Ørbæk vil ikke anvende råvarer, som måske er dyrket på bekostning af rene søer, åer og have, rent drikkevand og menneskers velvære. For vores børns og efterkommeres skyld er der al mulig grund til at tænke og handle økologisk for at bevare balancen i naturen.

SOUP NERDS

SORTIMENT

01 Ørbæk Classic

Afrundet Classic
Ørbæk Classic er en lagerøl brygget ud fra den oprindelige type ”bayersk øl”, som modsat pilsnerøllet er mere maltet og med en afrundet smag. Classic kan drikkes til det meste, eller alene sammen med en god ven. 4,8%.

PRIS: 39,-

02 Ørbæk Fynsk Forår

Lys hyldeblomst øl
Fynsk Forår er en overgæret øl, der under brygningen tilsættes hyldeblomst, som giver en frisk blomstersmag og en dejlig fornemmelse af dansk forår og sommer. Fynsk Forår har vundet guldmedalje ved en af verdens største ølkonkurrencer, The European Beer Star Award. 4,8%.

PRIS: 39,-

03 Ørbæk Brown Ale

Mørk og let sødlig
Brown Ale er brygget med rigelige mængder af crystal malt og mørk ristet malt. Det giver tilsammen den flotte farve, der sammen med den maltede smag og den frugtagtige sødme skaber en øl med både karakter og krop. 5,2%.

PRIS: 39,-

04 Ørbæk Weissbier

Frugtagtig duft og smag
Ørbæk Weissbier er en økologisk hvedeøl, der er brygget ved overgæring af blandt andet spelt (urhvede), bygmalt og udvalgt humle. Råvarer og proces skaber tilsammen en dejlig frisk øl med en frugtagtig duft og smag. 5,0%.

PRIS: 39,-

WINE

Rødvin, pr. glas... 49,-

Barbera del Monferrato 2016
Fyldig og elegant økologisk og biodynamisk vin fra Nouvo Cappelletta distriktet i Piemonte. Vinen er Demeter certificeret og er IKKE tilsat Sulfitter. Det er en fin og frisk frugtagtig Barbera med en vidunderlig kompleks aroma. Surkirsebær og andre bær præger smagen. 15%.

Hvidvin, pr. glas... 49,-

Menade Rueda Verdejo Ecológico 2016
Lavet af 100% økologiske Verdejo druer. Det er en meget imødekommende lys, sprød vin med toner af citron og hyldeblomst samt et frisk strejf af grapefrugt. Den efterlader fantastiske toner, der stadig udvikler sig i munden. God til salat, fisk, skaldyr, kylling og suppe. 13%.

© 2018 ALL RIGHTS RESERVED | PRIVACY POLICY
Designed by PLICO